Ga naar inhoud

Wat is het verschil tussen Mijn Rechtshulpdossier en Mijn Univé?

​Zowel Mijn Rechtshulpdossier als Mijn Univé zijn persoonlijke, beveiligde omgevingen. Maar elk dient een eigen doel. Het grootste verschil:

Via Mijn Rechtshulpdossier heeft u inzage in de zaak die u bij Univé Rechtshulp heeft gemeld. Deze link vindt u in Mijn Univé als daar door Univé Rechtshulp dossiers met u zijn gedeeld. De brieven en e-mails en relevante documenten zijn overzichtelijk geplaatst en u kunt ze op elk gewenst moment raadplegen. Ook kunt u zelf documenten toevoegen en op termijn reageren op vragen van de rechtshulpverlener. Alles wat dus betrekking heeft op de bewuste zaak. Mijn Rechtshulpdossier is een omgeving die enkel en alleen toegankelijk is voor u en voor uw rechtshulpverlener van Univé Rechtshulp. Andere medewerkers van Univé hebben daarin dus geen inzage.

Via Mijn Univé krijgt u de gegevens van al uw Univé-verzekeringen te zien. Hier kunt u uw persoonlijke gegevens en verzekeringen wijzigen, online uw schade melden en uw correspondentie over de verzekeringen inzien. In Mijn Univé logt u in met uw e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord. Uw zorgverzekering kunt u niet wijzigen in Mijn Univé; dit kan via Mijn Univé Zorg.

Heeft u antwoord op uw vraag gekregen?