Hoe meld ik me aan voor Mijn rechtshulpdossier?

Heeft je jurist je laten weten dat jouw dossier geschikt is voor Mijn rechtshulpdossier? Dan heb je hierover een mail ontvangen. Daarna volg je deze stappen:

Stap 1: Maak een account op Mijn Univé (als je die nog niet hebt)
In Mijn Univé staan de gegevens van jouw verzekeringen bij Univé. Hier kun je je persoonlijke gegevens en verzekeringen aanpassen, online je schade melden en je berichten over de verzekeringen bekijken. In Mijn Univé log je in met je e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord. Je zorgverzekering kun je niet aanpassen in Mijn Univé: dit kan via Mijn Univé Zorg.

Stap 2: Je krijgt een activeringslink
Je jurist stuurt je een activeringslink om Mijn rechtshulpdossier te kunnen gebruiken. Deze link is er voor de veiligheid: zo weten wij zeker dat we met jou te maken hebben.

Stap 3: Klik op de activeringslink
Klik op de link om jouw Mijn Univé-account te activeren. Daarna heb je direct toegang tot Mijn rechtshulpdossier.

Stap 4: Klaar!
Je kunt jouw dossier nu makkelijk en veilig bekijken via Mijn rechtshulpdossier in Mijn Univé.