Ga naar inhoud

Werken en stage lopen bij Univé Rechtshulp

Nooit een saaie case en sporten tijdens je pauze: dát is het mooie van Univé Rechtshulp. En wat nog mooier is: we zijn altijd op zoek naar juridisch talent. Kom je ook bij ons werken?

Bekijk vacatures

Wat wij je bieden

We mogen ons een van de grootste juridisch werkgevers in Noord-Nederland noemen. En daar zijn we trots op! Kom je bij ons werken, dan krijg je er gelijk meer dan 300 collega's bij.

We hebben je een hoop te bieden.

Samen geven we jaarlijks wel 100.000 keer juridisch advies aan klanten. En dat, mensen helpen en ontzorgen, geeft enorm veel voldoening.

Want als jurist kun je écht iets betekenen voor een ander. Jij weet namelijk hoe je problemen moet oplossen. Hoe je iemands leven weer een stukje mooier maakt.

Eerlijk is eerlijk: we werken keihard. Maar het leven is méér dan alleen maar buffelen aan dossiers.

Daarom is er ook altijd genoeg ruimte om stoom af te blazen. Tijdens een van onze teamuitjes of MVO-dagen, bijvoorbeeld. Of op onze legendarische kerstborrel.

Bij ons geen stoffige omgeving met formele praat. Maar wel: een informele werkcultuur waarin we er altijd voor elkaar zijn. En waarin jij gewoon jezelf kunt zijn.

Bij ons aan de slag als...

Elke vier jaar beoordeelt de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) of we aan hun eisen voldoen. We zijn er trots op dat dit inderdaad het geval is.

En meepraten over de aansluiting van het onderwijs op de arbeidsmarkt. Bij Univé Rechtshulp kun je als student bijvoorbeeld aan de slag als:

  • Allround assistant business services

  • Business administration and control specialist

  • Office and management support specialist

Als een van de grootste juridische werkgevers in het noorden voelen we ons verantwoordelijk. Om studenten te laten kennismaken met het werkveld. Vaardigheden mee te geven én te inspireren.

We nemen stages écht serieus. Want studenten van nu zijn onze collega's van de toekomst. Onze begeleiders zijn dan ook allemaal ervaren praktijkdeskundigen.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over een van onze vacatures of stageplekken? Onze recruiter of partner Randstad beantwoordt graag al je vragen.

Hoe is het op de werkvloer?

Daar kunnen we urenlang over vertellen. Maar we laten het je veel liever gewoon zien. Bekijk de video's en je krijgt meteen een beeld van de sfeer op ons kantoor.

Niks gevonden?

Hebben we nu geen vacature die bij je past? En ben je beginnend of nog studerend jurist? Meld je dan aan voor de talent pool van Univé Rechtshulp. Zo kunnen we snel schakelen wanneer er een mooie vacature voor je is.

Aanmelden voor talent pool